Twee meisjes staan in de duinen en houden een wereldbol vast. Ze kijken beiden in de camera.

Campagnetoolkit

Wil je communiceren over duurzame, klimaatvriendelijke acties en initiatieven? Gebruik dan de materialen van de Zet ook de knop om-campagne. In deze toolkit vind je onder andere het logo en beeldmaterialen.

Let op: dit materiaal is alleen bedoeld voor niet-commercieel en/of privégebruik.

Wil je graag inhaken op de campagne met duurzame activiteiten die een professioneel of commercieel karakter hebben? Word dan partner van de campagne en maak gebruik van de uitgebreidere mogelijkheden voor endorsement. Stuur daarvoor een mail naar SecretariaatDC@minezk.nl en zet 'toolkit Zet ook de knop om' in de onderwerpsregel van je e-mail. 

Huisstijlhandboek

Dit huisstijlhandboek laat zien hoe je fotografie, kleur, tekst, typografie en het campagnelogo kunt gebruiken. Ook staan er in het handboek handige voorbeelden van communicatie-uitingen en do’s en don’ts.

Logo's

Logo's

De logo's zijn beschikbaar in verschillende extensies:

Font (lettertype)

Het lettertype dat gebruikt wordt voor deze campagne is Neuzeit Grotesk.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal

De beelden zijn beschikbaar in 5 varianten, staand en liggend. High res bestanden zijn op aanvraag beschikbaar via SecretariaatDC@minezk.nl.

Zo kun jij aan de slag

Icoon van een kantoorgebouw
Bedrijven en organisaties

Hoe kan ik energie besparen in mijn kantoor of gebouw? Welke stappen kan ik zetten om circulair te ondernemen? En hoe verduurzaam ik mijn zakelijk vervoer?

Alles voor bedrijven en organisaties
Icoon van een huis
Thuis

Hoe kan ik mijn afval verminderen? Hoe werkt overstappen op elektrisch rijden? Hoe kan ik thuis energie besparen? En hoe kook ik vaker vegetarisch?

Alles voor thuis