Video over de Zet ook de knop om-campagne

Over deze website

Zet ook de knop om is een klimaatcampagne van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De campagne loopt door tot in ieder geval 2027.

Doel van de campagne

De overheid wil met Zet ook de knop om mensen thuis, bedrijven en andere organisaties bewust maken van de stappen die nodig zijn om de opwarming van de aarde tegen te gaan. De campagne doet dat op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door concreet te laten zien hoe je energie kan besparen of spullen kunt hergebruiken. Ook laat de campagne zien wat de voordelen zijn van duurzame keuzes. En hoe klimaatmaatregelen ons leven in de toekomst gaan veranderen.Wil je meer weten over deze campagne? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Campagnetoolkit

Wil je communiceren over duurzame, klimaatvriendelijke acties en initiatieven? Gebruik dan de materialen van de Zet ook de knop om-campagne. In de toolkit vind je onder andere het logo en beeldmaterialen.

Contact

Zo kun jij aan de slag

Icoon van een kantoorgebouw
Bedrijven en organisaties

Hoe kan ik energie besparen in mijn kantoor of gebouw? Welke stappen kan ik zetten om circulair te ondernemen? En hoe verduurzaam ik mijn zakelijk vervoer?

Alles voor bedrijven en organisaties
Icoon van een huis
Thuis

Hoe kan ik mijn afval verminderen? Hoe werkt overstappen op elektrisch rijden? Hoe kan ik thuis energie besparen? En hoe kook ik vaker vegetarisch?

Alles voor thuis